חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה קלילה מאולתרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח שאילתרתי מחומרים שהיו לי בבית ויצא ממש טעים והתגובות היו מאוד מוצלחות, brלכן אני משתפת אתכם. מאוד קל ומהיר להכין אותה. היא מתאימה כקינוח לאורחים ,שמודיעים brשמגיעים, בדקה ה- 90. פשוט ללקק את האצבעות. brמובטחת לכם הצלחה וחיסול מוחלט של העוגה.
עוגה קלילה מאולתרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח שאילתרתי מחומרים שהיו לי בבית ויצא ממש טעים והתגובות היו מאוד מוצלחות, brלכן אני משתפת אתכם. מאוד קל ומהיר להכין אותה. היא מתאימה כקינוח לאורחים ,שמודיעים brשמגיעים, בדקה ה- 90. פשוט ללקק את האצבעות. brמובטחת לכם הצלחה וחיסול מוחלט של העוגה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 עיגולי מלוואח
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל 170 מעלות צלסיוס.
מרפדים תבנית אפייה מלבנית ומשטחים עליה 2 עלי מלוואח ואופים בחום של 170 מעלות כ- 7-10 דקות עד להזהבה ופריכות. מוציאים את המלוואח על קרש חיתוך ומצננים. בינתיים, על אותה תבנית, משטחים את 2 עלי המלוואח הנותרים ואופים באותה צורה. משאירים בתבנית ומצננים.
את העלים שהנחנו קודם לצינון על קרש חיתוך, חותכים לקוביות קטנות או אפילו ניתן לפורר בידיים לפירורים גסים.
מקציפים בבלנדר: 1 שמנת מתוקה + 1 כוס חלב + אינסטנט פודינג וניל לקצפת חזקה ויציבה.
מורחים את הקצפת על תחתית המלוואח שנמצאת בתבנית מעל מפזרים את קוביות המלוואח שחתכנו או שפררנו. מכניסים למקרר ל- 20 דקות, בינתיים ממיסים בסיר 100 גרם שוקולד מריר יחד עם שמנת מתוקה. לאחר ההמסה מניחים בצד לכ- 10 דקות, כך היהיה פושר ואז יוצקים את תערובת השוקולד על העוגה שהכנו. מחזירים את העוגה למקרר לעוד כ- 15 -20 דקות ומגישים.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון