הוראות הכנה
מרכיבים
4 עיגולי מלוואח
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל 170 מעלות צלסיוס.
מרפדים תבנית אפייה מלבנית ומשטחים עליה 2 עלי מלוואח ואופים בחום של 170 מעלות כ- 7-10 דקות עד להזהבה ופריכות. מוציאים את המלוואח על קרש חיתוך ומצננים. בינתיים, על אותה תבנית, משטחים את 2 עלי המלוואח הנותרים ואופים באותה צורה. משאירים בתבנית ומצננים.
את העלים שהנחנו קודם לצינון על קרש חיתוך, חותכים לקוביות קטנות או אפילו ניתן לפורר בידיים לפירורים גסים.
מקציפים בבלנדר: 1 שמנת מתוקה + 1 כוס חלב + אינסטנט פודינג וניל לקצפת חזקה ויציבה.
מורחים את הקצפת על תחתית המלוואח שנמצאת בתבנית מעל מפזרים את קוביות המלוואח שחתכנו או שפררנו. מכניסים למקרר ל- 20 דקות, בינתיים ממיסים בסיר 100 גרם שוקולד מריר יחד עם שמנת מתוקה. לאחר ההמסה מניחים בצד לכ- 10 דקות, כך היהיה פושר ואז יוצקים את תערובת השוקולד על העוגה שהכנו. מחזירים את העוגה למקרר לעוד כ- 15 -20 דקות ומגישים.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
