חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק המועדף עלי. אוהבת להכינו בימי החורף הקרים. br
מרק אפונה מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק המועדף עלי. אוהבת להכינו בימי החורף הקרים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אפונה יבשה שלמה או חצוייה - נקיה ומושרית
1 בצל גדול קצוץ דק
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
גזר חתוך לקוביות קטנות
מעט שמן זית
טימין - רצוי עלים טריים ללא הגבעול
4 כפות מרק בטעם עוף
מלח
מים
אופן ההכנה
שמים שמן זית בסיר (כרבע כוס) ומטגנים את הבצל, הסלרי והגזר עד שמתחילים להזהיב.
מוסיפים את האפונה לטיגון קצר (חצי דקה) ומוסיפים מים+אבקת מרק ומלח.
מבשלים כשעה וחצי ובעשר דקות האחרונות מוסיפים לסיר את הטימין ועוד מעט שמן זית.
אפשר לרסק עפ מערבל ידני או להשאיר כך את המרק
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון