חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מישמש תפוח ואגוזי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מישמש תפוח ואגוזי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח
חצי כוס קמח רגיל
150 גרם חמאה מרוככת
למילוי :
תפוח עץ ירוק קלוף ופרוס דק מושרה בכף מיץ לימון
10 מישמשים מקופסת שימורים [ בחצאים ]
100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים [ בקרמל ] גרוסים גס
4 כפיות סוכר חום .
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-150 מעלות צלסיוס [ חום בינוני נמוך ] .
מערבבים יחד את חומרי הבצק , עד קבלת בצק רך , מוסיפים כ-60 גרם אגוזי פקאן ומערבבים היטב .
מעבירים את הבצק למקרר לחצי שעה .
משמנים תבנית 26 ס"מ עגולה , מסדרים את הבצק ,ומעליו מסדרים את התפוח והמישמש ,
מפזרים מעל את שארית אגוזי הפקאן ואת הסוכר החום .
אופים במשך שעה .
מצננים ומגישים .
בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: אישי
שתף את המתכון