חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטה מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן
4 שיני שום פרוסות
800 גרם בטטות קלופות ופרוסות דק
3 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
1 כף מיץ לימון טרי
1 שמנת לבישול
לקישוט:
1 בטטה קטנה קלופה ופרוסה דק מאוד
1 כף שמן
אופן ההכנה
מטגנים בשמן את שיני השום שניות אחדות. מוסיפים את פרוסות הבטטה ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-6 דקות. מוסיפים את המים, מיץ לימון ואת השמנת לבישול, ממשיכים לבשל תוך כדי בחישה על אש נמוכה עד להתרככות הבטטות. מסירים מהאש וטוחנים את כל התערובת בעזרת בלנדר ידני עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ומחזירים לסיר וממשיכים לבשל, תוך כדי בחישה עד להסמכה.
מטגנים את פרוסות הבטטה הקטנה במעט שמן, דקה מכל צד.
הרכבת המנה:
מוזגים מנת מרק לתוך צלחת , מקשטים כל מנה בשלוש פרוסות בטטה מטוגנות, ומגישים. אם יש צורך, מדללים את המרק במעט מים או בשמנת לקצפת.
מגיש: m73
מקור: חברה
שתף את המתכון