הוראות הכנה
מרכיבים
12-14 לבבות ארטישוק קפואים
מעט ציר (ירקות/ מים+ אבקת מרק)
2 בצלים גדולים חתוכים ל-4
מעט שמן
קורט פלפל לבן
מלח
גרסה חלבית:
שמנת מתוקה
להגשה:
בצנוברים מוקפצים
או גרעני חמניות, דלעת, קרוטונים, פטרוזיליה קצוצה וכו'.
אופן ההכנה
לבשל בתוך מעט ציר (ירקות/ מים+ אבקת מרק) כ-12-14 לבבות ארטישוק קפואים +
2 בצלים גדולים חתוכים ל-4, עד לריכוך (אפשר בסיר לחץ).
להעביר הכל בבלנדר ולהוסיף מעט מאד שמן.
להוסיף נוזל (כאמור לעיל ציר או מים ) עד לסמיכות שאוהבים.
הגשה:
1.גרסה חלבית: להוסיף לבשל מעט ולהגיש מעוטר בצנוברים מוקפצים, או גרעני חמניות, דלעת, קרוטונים, פטרוזיליה קצוצה וכו'.
להוסיף גם קמצוץ פלפל לבן.
כנ"ל ללא שמנת אלא עם נוזל בלבד זה ממש נהדר גם בגרסה זו עם טעם מאד עדין.
מגיש:
מקור: RISSIMA מאגר מתכונים (תיקונים שלי)
שתף את המתכון
