חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מג'דרה טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מג'דרה תמיד מכינה עם עדשים חומים - בלאדי (קטנטנים).
מג'דרה טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מג'דרה תמיד מכינה עם עדשים חומים - בלאדי (קטנטנים).
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים קצוצים דק
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
1 כוס עדשים בלאדי מבושלים במים עד לרכות
כמון טחון
פלפל שחור
מלח
אבקת מרק
אופן ההכנה
מטגנים להזהבה את הבצל.
מוסיפים את האורז והעדשים המסוננים.
1 כפית כמון, פלפל שחור ומלח וכשתי כפיות אבקת מרק.
מוסיפים 21/2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מכסים ועל אש קטנה עד שכל הנוזלים נספחים.
לכבות אש ולכסות סיר במגבת לרבע שעה נוספת.
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון