הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים קצוצים דק
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
1 כוס עדשים בלאדי מבושלים במים עד לרכות
כמון טחון
פלפל שחור
מלח
אבקת מרק
אופן ההכנה
מטגנים להזהבה את הבצל.
מוסיפים את האורז והעדשים המסוננים.
1 כפית כמון, פלפל שחור ומלח וכשתי כפיות אבקת מרק.
מוסיפים 21/2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מכסים ועל אש קטנה עד שכל הנוזלים נספחים.
לכבות אש ולכסות סיר במגבת לרבע שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
