הוראות הכנה
מרכיבים
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
קליפה מגורדת משני תפוזים
1 שקית ג'לטין (14 גרם)
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת והחלב עם קליפת התפוז מגורדת.
בינתיים ממיסים את הג'לטין בחצי כוס מים רותחים, מערבבים היטב שלא יהיו גושים,ומוסיפים לתערובת השמנת. בוחשים היטב ומצצנים לטמפרטורת החדר.
מעבירים , דרך מסננת, לכלי הגשה, או לכלים אישיים.
מצננים במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
להגשה:
הופכים על צלחת מרכזית או על צלחות אישיות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
