הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג כתף בקר טרי חתוך לקוביות 2*2ס"מ
3-פלפלים אדומים 3-פלפלים ירוקים 3-פלפלים צהובים פרוסים לרצועות בעובי של 1 ס"מ
5-שיני שום מקולפות ושלמות
1/2-כוס שמן זית איכותי
1-כפית מלח
2-פלפל אדום חריף יבש{סודניה}
2-כוסות מים
אופן ההכנה
שוטפים טוב את הבשר ומסננים מכל הנוזלים
יוצקים חצי מכמות השמן בסיר בישול,מחממים ומוסיפים את קוביות הבשר...מטגנים מכל הצדדים{סוגרים את הבשר} ומוציאים.
מוסיפים לסיר את השמן הנותר ואת הפילפלים,מנמיכים ללהבה בינונית,מכסים את הסיר ומאדים כחצי שעה{כל 10 דקות מערבבים}.
כשהפלפלים מתחילים לקבל צבע מוסיפים את הבשר המטוגן,שיני שום,מלח,פלפל חריף והמים.
מערבבים טוב,מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים{לא לערבב}
מומלץ מאד לאכול בתוספת אורז לבן.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: איטלקי
שתף את המתכון
