חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגות אישיות במילוי קרם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגות אישיות מדהימות שמתאימות לארוח או סתם לפינוק בבוקר שבת. br
עוגות אישיות במילוי קרם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגות אישיות מדהימות שמתאימות לארוח או סתם לפינוק בבוקר שבת. br
הוראות הכנה
מרכיבים
5-ביצים מס' 1
200-גרם מרגרינה מומסת ומצוננת
1-כוס מיץ תפוזים{עדיפות לסחוט טרי}
1-כוס סוכר
2.1/4-כוסות קמח תופח
2-מיכלי שמנת מתוקה
6-כפיות אבקת סוכר
6-כפיות פודינג וניל
אופן ההכנה
להפריד את הביצים.להוסיף את החלבונים לקערת מערבל ולטרוף כחצי דקה במהירות בינונית
להגביר מהירות עד למקסימום ולהמשיך לטרוף עוד כשתי דקות.
להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיף לטרוף עוד 5 דקות, עד שהקצף יציב.
להוריד שוב את דרגת המהירות לבינונית ולהוסיף את המרגרינה המומסת,את המיץ את החלמונים וקמח בהדרגה ולהמשיך ללערבב עוד כחצי דקה.
לחמם תנור אפיה ל-180 מעלות,לרפד תבנית מלבנית {מתאים לתבניות של תנורי אפיה}בנייר אפיה,לשמן מעט ולצקת את הבלילה.לאפות כ-25 דקות.לצנן.
הכנת קרם
----------
להוסיף לשמנת המתוקה אבקת סוכר ופודינג וניל ולהקציף עד שמתקבל קרם יציב.
כשהעוגה מצוננת,בעזרת כוס לחתוך עיגולים וכל עיגול לחתוך לחצי.למרוח קרם באמצע,לסגור
עם החצי השני ולמרוח שוב קרם מעל ומעט בצדדים.לפורר לפירורים את שאריות העוגה שעל התבנית ולגלגל את העוגה מלאה בקרם בתוך הפירורים עד לכיסוי של כל הצדדים.
לארוח מומלץ להוסיף מעל דובדבן או תות שדה ליופי.
בהנאה.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון