חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בדבש,אפויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, טעים וקל להכנה.
שוקי עוף בדבש,אפויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, טעים וקל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
12-שוקי עוף שטופים ויבשים
1-בצל גדול חתוך לטבעות
1-פלפל צ'ילי חתוך לטבעות גדולות
2-שני שום שלמים לניחוח
6-כפות שמן קנולה
1/2-כפית מלח
1/2-כפית פלפל לבן
4-כפות דבש טהור
אופן ההכנה
לערבב בקערה את כל התבלינים, להוסיף את הבצל,השמן פלפל ודבש.להוסיף את השוקיים
ולערבב טוב כך, שכל חלק מהבשר יקבל תיבול.להעביר אל מגש אפיה{עדיפות לקרמיקה חסינת אש}.
לחמם תנור לחום מקסימלי.להכניס את המגש לתנור וכעבור 10 דקות להנמיך את חום התנור לדרגת חום בינוני(180 מעלות צלסיוס).כעבור כחצי שעה להפוך את השוקיים ולהרטיב במיצים שעל המגש.
להחזיר לתנור עוד לחצי שעה.לאחר מכן לכסות בנייר כסף את המגש ולהחזיר לאפיה עוד חצי שעה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון