הוראות הכנה
מרכיבים
12-שוקי עוף שטופים ויבשים
1-בצל גדול חתוך לטבעות
1-פלפל צ'ילי חתוך לטבעות גדולות
2-שני שום שלמים לניחוח
6-כפות שמן קנולה
1/2-כפית מלח
1/2-כפית פלפל לבן
4-כפות דבש טהור
אופן ההכנה
לערבב בקערה את כל התבלינים, להוסיף את הבצל,השמן פלפל ודבש.להוסיף את השוקיים
ולערבב טוב כך, שכל חלק מהבשר יקבל תיבול.להעביר אל מגש אפיה{עדיפות לקרמיקה חסינת אש}.
לחמם תנור לחום מקסימלי.להכניס את המגש לתנור וכעבור 10 דקות להנמיך את חום התנור לדרגת חום בינוני(180 מעלות צלסיוס).כעבור כחצי שעה להפוך את השוקיים ולהרטיב במיצים שעל המגש.
להחזיר לתנור עוד לחצי שעה.לאחר מכן לכסות בנייר כסף את המגש ולהחזיר לאפיה עוד חצי שעה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
