חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סברינה טובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שמתאימה לאירוח ולכל אירוע. "קצרה" הצלחה אצל כל אחד שטעם...
עוגת סברינה טובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שמתאימה לאירוח ולכל אירוע. "קצרה" הצלחה אצל כל אחד שטעם...
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים גדולות מופרדות
7 כפות סוכר
2 כפות קמח לא תופח
2 כפות שמן
6 כפות סולת
חצי כפית אבקת אפיה
סירופ:
כוס מים
3 כפות סוכר
מעט תמצית רום
3 כפות ריבת משמש
קצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
אופן ההכנה
בצק:
להקציף חלבונים עם 5 כפות סוכר
להקציץ חלמונים עם השמן והסוכר הנותר
לאחד את העיסות ולהוסיף בבחישה איטית ועדינה את הסולת, הקמח ואבקת האפיה
לשמן תבנית 26 ולאפות בחום של 160 מעלות - העוגה לא אמורה להזהיב יותר מדי - היא צריכה להיות די בהירה.
סירופ:
לבשל על אש נמוכה - לא להרתיח את חומרי הסירופ תוך ערבוב עד שהסוכר והריבה נמסים ולכבות את האש.
כשהעוגה מוכנה לצקת את הסירופ ולכסות את כל שטחה.
קצפת:
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציב. לצפות עם מרית או תוך זילוף את כל פני שטח העוגה.
אפשר לקשט עם דובדבנים מסוכרים.
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון