הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 כפות סוכר
מעט מלח
2 כפות שמן
3 כפות שמרים יבשים
בערך שתי כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
ללוש היטב את החומרים לעיסה אחידה ולשים בקערה משומנת מעט ולכסות בניילון נמצד ולהתפיח כשעה.
על ניר אפיה ליצור לחמניות קטנות ולהתפיח כעשרים דקות נוספות.
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה קלה.
*** את הלחמניות התפוחות יש להרים בזהירות מניר האפיה לטיגון כדי לא לפגום בתפיחה ובצורת הלחמניה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
