חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פריקסה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוהבת להכין "פריקסלעך" קטנים ולסדר על מגש גדול קעריות עם ממרחים, ביצים קשות פרוסות וירקות
"פריקסה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוהבת להכין "פריקסלעך" קטנים ולסדר על מגש גדול קעריות עם ממרחים, ביצים קשות פרוסות וירקות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 כפות סוכר
מעט מלח
2 כפות שמן
3 כפות שמרים יבשים
בערך שתי כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
ללוש היטב את החומרים לעיסה אחידה ולשים בקערה משומנת מעט ולכסות בניילון נמצד ולהתפיח כשעה.
על ניר אפיה ליצור לחמניות קטנות ולהתפיח כעשרים דקות נוספות.
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה קלה.
*** את הלחמניות התפוחות יש להרים בזהירות מניר האפיה לטיגון כדי לא לפגום בתפיחה ובצורת הלחמניה.
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון