הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1/2 1 כוסות קמח
175 גרם מרגרינה
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
200 גרם אגוזי פקאן
1 שמנת מתוקה
1 כוס סוכר חום
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הבצק (קמח, מרגרינה, ביצה וסוכר) ולשים בצק.
משטחים על תבנית פאי משומנת.
מפזרים את אגוזי הפקאן בצורה יפה על הבצק.
מבשלים בסיר קטן את השמנת עם הסוכר (אין צורך שירתח)
ושופכים מעל אגוזי הפקאן.
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
מגיש:
מקור: אביגיל
שתף את המתכון
