חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הפקאן למיניהם. brמתוק, מתוק שבא לבכות.
פאי פקאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הפקאן למיניהם. brמתוק, מתוק שבא לבכות.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1/2 1 כוסות קמח
175 גרם מרגרינה
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
200 גרם אגוזי פקאן
1 שמנת מתוקה
1 כוס סוכר חום
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הבצק (קמח, מרגרינה, ביצה וסוכר) ולשים בצק.
משטחים על תבנית פאי משומנת.
מפזרים את אגוזי הפקאן בצורה יפה על הבצק.
מבשלים בסיר קטן את השמנת עם הסוכר (אין צורך שירתח)
ושופכים מעל אגוזי הפקאן.
אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
מגיש: kalla
מקור: אביגיל
שתף את המתכון