חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט גבינה של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מודה, יש לי חולשה גדולה לעוגות טורט גבינה. brעל הטורט הזאת אני גדלתי, אז אני לא מתפלאת מהיכן היא באה.
טורט גבינה של אמא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מודה, יש לי חולשה גדולה לעוגות טורט גבינה. brעל הטורט הזאת אני גדלתי, אז אני לא מתפלאת מהיכן היא באה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 חלמון
50 גרם מרגרינה
¼ כוס סוכר
1 כוס קמח
6 חלבונים
½ כוס סוכר
5 חלמונים
½ כוס סוכר
750 מ"ל גבינה לבנה 5%
3 כפות קורנפלור
1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מערבבים את החלמון, המרגרינה, הסוכר והקמח ולשים לבצק.
משטחים בתוך תבנית עגולה (28), ואופים בתנור מספר דקות בחום בינוני, עד להזהבה.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מערבבים את כל יתר החומרים - חלמונים, סוכר, גבינה, קורנפלור ושמנת חמוצה.
מקפלים בעדינות את תערובת הגבינה עם הקצף.
שופכים הכל על הבצק.
אופים כשעה בחום בינוני.
המלצה: לאחר שהוצאתי את התחתית הזהובה מהתנור, אני מעלה את הטמפרטורה להכי גבוהה, וכשמכניסה את העוגה לתנור, מורידה אותה לבינוני ומטה (בערך 140 מעלות).
לא להוציא את העוגה מהתנור בסוף האפייה, לתת לה להתקרר בתוך התנור לאט לאט.
מגיש: kalla
מקור: אמא
שתף את המתכון