הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 חלמון
50 גרם מרגרינה
¼ כוס סוכר
1 כוס קמח
6 חלבונים
½ כוס סוכר
5 חלמונים
½ כוס סוכר
750 מ"ל גבינה לבנה 5%
3 כפות קורנפלור
1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מערבבים את החלמון, המרגרינה, הסוכר והקמח ולשים לבצק.
משטחים בתוך תבנית עגולה (28), ואופים בתנור מספר דקות בחום בינוני, עד להזהבה.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מערבבים את כל יתר החומרים - חלמונים, סוכר, גבינה, קורנפלור ושמנת חמוצה.
מקפלים בעדינות את תערובת הגבינה עם הקצף.
שופכים הכל על הבצק.
אופים כשעה בחום בינוני.
המלצה: לאחר שהוצאתי את התחתית הזהובה מהתנור, אני מעלה את הטמפרטורה להכי גבוהה, וכשמכניסה את העוגה לתנור, מורידה אותה לבינוני ומטה (בערך 140 מעלות).
לא להוציא את העוגה מהתנור בסוף האפייה, לתת לה להתקרר בתוך התנור לאט לאט.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון
