חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוח בקר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוח בקר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מוח
3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
5 שיני שום קצוצות דק
6 כפות שמן
3 כפות קטשופ
חצי כוס קמח
כוס מים
5 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות קטנות
2 כפיות פפריקה
צרור פטרוזליה קצוץ דק לקישוט
מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להכניס את המוח לסיר, ולהרתיח כ 3 דקות ,לסנן מהמים ולחתוך את המוח לחתיכות בינוניות
[ על ידי משיכת העור החיצוני קלות ] .לטבול בקמח ולטגן בשמן חם משני הצדדים ,להוציא מהמחבת ולצנן .
במחבת שבה טוגן המוח ,לחמם כף שמן, להוסיף את העגבניות והשום ,לערבב היטב .להוסיף את התבלינים ,ולבסוף להוסיף את הקטשופ והמים ,לבשל כ 5 דקות .
להוסיף למחבת את הבצל הירוק והמוח ולבשל כ 4 דקות נוספות .לזרות את הפטרוזליה מעל .
להגיש עם לחם לבן רצוי חם .
התאבון!!
מגיש: עוזרד
מקור: י. ביטרמן זל
שתף את המתכון