הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג כבדי עוף נקיים
6 ביצים קשות
4 בצלים גדולים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
פורסים לטבעות לא דקות מדי את הבצלים ומטגנים בסיר עם שמן (לא זית)
כשהבצלים מזהיבים קלות מוסיפים את כבדי העוף והתבלינים ותוך עירבוב מבשלים על אש בינונית-גבוהה (רק לדאוג שלא יישרף).
בתום הבישול מעבירים את תכולת הסיר לקערת ה"מג'ימיקס" עם להב הפלדה ואת הביצים המקולפות ומפעילים במספר פולסים (לא להפוך למחית!!!)
מעבירים לקערת אחסנה ומוסיפים מעט משמן הבישול שבסיר ומערבבים כשכף הערבוב כל הזמן ישרה - כך לא תגרמו למעיכה נוספת של הכבד הקצוץ.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
