חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מנצחת לילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד נהדרת, אותה הילדים מוכנים להכין וגם לאכול בכל שעה ביממה. brלאירוח אפשר לשדרג אותה - לחמם אותה כ-15 שניות במיקרו ולהגיש אותה עם כדור גלידת וניל. br
עוגת שוקולד מנצחת לילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד נהדרת, אותה הילדים מוכנים להכין וגם לאכול בכל שעה ביממה. brלאירוח אפשר לשדרג אותה - לחמם אותה כ-15 שניות במיקרו ולהגיש אותה עם כדור גלידת וניל. br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס מים
3 כפות קקאו
1 כוס סוכר
100 גרם שוקולד מריר
200 גרם מרגרינה
4 חלמונים
תמצית וניל
¼1 כוסות קמח תופח
4 חלבונים
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה
בסיר קטן להמיס את המים, קקאו, סוכר והשוקולד המריר.
כשהופך לעיסה אחידה, להוסיף את המרגרינה עד שהיא נמסה לחלוטין.
לכבות את האש ולהוסיף אחד אחרי השני בערבוב מהיר את החלמונים ותמצית הוניל.
מפרישים חצי כוס מהתערובת לציפוי.
להוסיף לעיסת השוקולד את הקמח ולערבב היטב.
להקציף את החלבונים עם הסוכר, ולקפל על תוך תערובת השוקולד לעיסה אחידה.
לשפוך לתבנית עגולה (26ס"מ) ולאפות כ-30 דקות בחום בינוני, או עד שהקיסם יוצא יבש.
(רק לוודא שלא לאפות יותר מדי).
כשהעוגה יוצאת מהתנור, אפשר לשפוך עליה את חצי כוס התערובת (אם התקשתה קצת, אפשר לחממה במיקרוגל למספר שניות), ולקשט עם קוקוס, או סוכריות לעוגה.
מגיש: kalla
מקור: רותי
שתף את המתכון