הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלמונים
1 כוס סוכר
50 גרם מרגרינה רכה
3/4 כוס חלב
½ 1 כוסות קמח תופח
3 חלבונים
½ כוס סוכר
לציפוי:
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
3 כפות סוכר
3 כפות חלב
4 כפות קוקוס
1 כף נס קפה
50 גרם מרגרינה
מילוי:
אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים, הסוכר, מרגרינה, חלב והקמח בקערה.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מקפלים את שתי התערובות אחד לשניה, ומכניסים לתבנית עגולה (26) משומנת.
אופים בחום בינוני כ-30 דקות.
בזמן האפייה מכינים את הציפוי: את כל חומרי הציפוי מכניסים לסיר קטן
ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים את הציפוי עליה,
וממשיכים באפייה בין 5-10 דקות נוספות. השגיחו! לא רצוי לשרוף את הציפוי.
מקררים את העוגה לחלוטין ופורסים אותה באמצע לשני חלקים (עליון ותחתון).
טיפ: קחו לכם חוט דייגים, או כל חוט עבה וחזק, ומשכו משני הצדדים.
הניחו את השכבה העליונה בצד.
מקציפים את חומרי המילוי ומורחים אותו על השכבה התחתונה של העוגה.
מכסים בשכבה העליונה. זהירות! עשו זאת בעדינות, שציפוי האגוזים והקוקוס לא יצנח.
ב ה נ א ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
