חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת עקיצת הדבורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה עשירה ומכובדת שמתאימה לכל אירוח, וגם לא מסובך להכין אותה. brהקרם דה לה קרם שבפנים עם ציפוי האגוזים המיוחד עושים אותה טעימה כל כך
עוגת עקיצת הדבורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה עשירה ומכובדת שמתאימה לכל אירוח, וגם לא מסובך להכין אותה. brהקרם דה לה קרם שבפנים עם ציפוי האגוזים המיוחד עושים אותה טעימה כל כך
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חלמונים
1 כוס סוכר
50 גרם מרגרינה רכה
3/4 כוס חלב
½ 1 כוסות קמח תופח
3 חלבונים
½ כוס סוכר
לציפוי:
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
3 כפות סוכר
3 כפות חלב
4 כפות קוקוס
1 כף נס קפה
50 גרם מרגרינה
מילוי:
אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים, הסוכר, מרגרינה, חלב והקמח בקערה.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מקפלים את שתי התערובות אחד לשניה, ומכניסים לתבנית עגולה (26) משומנת.
אופים בחום בינוני כ-30 דקות.
בזמן האפייה מכינים את הציפוי: את כל חומרי הציפוי מכניסים לסיר קטן
ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים את הציפוי עליה,
וממשיכים באפייה בין 5-10 דקות נוספות. השגיחו! לא רצוי לשרוף את הציפוי.
מקררים את העוגה לחלוטין ופורסים אותה באמצע לשני חלקים (עליון ותחתון).
טיפ: קחו לכם חוט דייגים, או כל חוט עבה וחזק, ומשכו משני הצדדים.
הניחו את השכבה העליונה בצד.
מקציפים את חומרי המילוי ומורחים אותו על השכבה התחתונה של העוגה.
מכסים בשכבה העליונה. זהירות! עשו זאת בעדינות, שציפוי האגוזים והקוקוס לא יצנח.
ב ה נ א ה!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון