הוראות הכנה
מרכיבים
5-תפוחי אדמה גדולים מבושלים בקליפתם
3-ביצים
1-בצל בינוני מטוגן
2-כפות פירורי לחם{בפסח קמח מצה}
קורט פלפל שחור טחון
קורט פלפל חריף טחון
1/2-כפית מלח{לטעום ולשפר במידת הצורך}
3/4-כוס שמן קנולה לטיגון הלביבות.
אופן ההכנה
לקלף ולרסק תפוחי אדמה מבושלים בתוך קערה עמוקה.
להוסיף את כל המצרכים ולערבב היטב.
להניח כך כ ½ שעה.
לחמם מחבת ולצקת כשליש מכמות השמן.
ליצור כדורים בגודל כדור טניס ולשטח מעט {לעובי של ½1 ס"מ}.
להניח את הלביבות על המחבת ולטגן משני הצדדים עד שישחימו.
להוציא ולהניח על נייר סופג.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
