הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג שניצל עוף טרי פרוס כמה שיותר חתיכות גדולות ושטוחות{כמו עלי בצק}
1-כוס פירורי לחם
1/4-כוס קמח ,3-ביצים טרופות, 2-כפיות חרדל.
קורט מלח,קורט-פלפל שחור טחון,קורט-פפריקה אדומה חריפה,1/4-כפית כורכום, שמן לטיגון.
מילוי בשר...300-גרם בקר טחון,1-בצל טחון,1-שן שום קצוצה,1-כף מרק עוף,1/4-כפית מלח
--------- 1/4-כפית פלפל שחור,1/2-כפית כמון,1-כף רסק עגבניות.
מילוי פטריות...500-גרם פטריות שמפניון טריות,1-בצל גדול קצוץ,1/4-כפית מלח,1/4-כפית
----------- פלפל שחור,1/4-כפית פלפל חריף{לא חובה},צרור קטן פטרוזיליה קצוצה.
1-כוס שמן קנולה/סויה/תירס לטיגון
אופן ההכנה
להכנת מילוי בשר...לערבב את כל החומרים יחד ולטגן עד לפירוק במעט שמן תוך כדי ערבוב כ -10 דקות..לצנן.
להכנת מילוי פטריות...לטגן בצל במעט שמן ולהוסיף פטריות שטופות וחתוכות לחתיכות גסות, לתבל ולהמשיך לטגן עוד -10 דקות, לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ולצנן.
לשטח את פרוסות השניצלים בעזרת פטיש,למלא בשתי כפות מילוי ולגלגל לגליל, לטבול בקמח
את הגליל הממולא,לטבול בביצה טרופה בתוספת חרדל ולהעביר ולטבול בפירורי לחם מתובל ב:מלח,פלפל,פפריקה,פלפל שחור וכורכום.
לחמם כ-1/2 כוס שמן במחבת ולהניח את השניצל כך שצד החיבור למטה,לטגן מכל הצדדים
עד שישחים,{להבה בינונית},להוסיף שמן במידת הצורך.להוציא ולהניח על נייר סופג.
לפרוס לפרוסות ולהגיש חם בתוספת אורז/מקרוני/פירה/תפוחי אדמה אפוי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי-שלי
שתף את המתכון
