חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי שניצל עוף ממולא בשני סוגי מילוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל משודרג,מעניין בשני סוגי המילוי. brבקר טחון ומתובל. brפטריות מוקפצות בתוספת בצל. brטעים מאד,חגיגי ומומלץ.
גלילי שניצל עוף ממולא בשני סוגי מילוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל משודרג,מעניין בשני סוגי המילוי. brבקר טחון ומתובל. brפטריות מוקפצות בתוספת בצל. brטעים מאד,חגיגי ומומלץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג שניצל עוף טרי פרוס כמה שיותר חתיכות גדולות ושטוחות{כמו עלי בצק}
1-כוס פירורי לחם
1/4-כוס קמח ,3-ביצים טרופות, 2-כפיות חרדל.
קורט מלח,קורט-פלפל שחור טחון,קורט-פפריקה אדומה חריפה,1/4-כפית כורכום, שמן לטיגון.
מילוי בשר...300-גרם בקר טחון,1-בצל טחון,1-שן שום קצוצה,1-כף מרק עוף,1/4-כפית מלח
--------- 1/4-כפית פלפל שחור,1/2-כפית כמון,1-כף רסק עגבניות.
מילוי פטריות...500-גרם פטריות שמפניון טריות,1-בצל גדול קצוץ,1/4-כפית מלח,1/4-כפית
----------- פלפל שחור,1/4-כפית פלפל חריף{לא חובה},צרור קטן פטרוזיליה קצוצה.
1-כוס שמן קנולה/סויה/תירס לטיגון
אופן ההכנה
להכנת מילוי בשר...לערבב את כל החומרים יחד ולטגן עד לפירוק במעט שמן תוך כדי ערבוב כ -10 דקות..לצנן.
להכנת מילוי פטריות...לטגן בצל במעט שמן ולהוסיף פטריות שטופות וחתוכות לחתיכות גסות, לתבל ולהמשיך לטגן עוד -10 דקות, לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ולצנן.
לשטח את פרוסות השניצלים בעזרת פטיש,למלא בשתי כפות מילוי ולגלגל לגליל, לטבול בקמח
את הגליל הממולא,לטבול בביצה טרופה בתוספת חרדל ולהעביר ולטבול בפירורי לחם מתובל ב:מלח,פלפל,פפריקה,פלפל שחור וכורכום.
לחמם כ-1/2 כוס שמן במחבת ולהניח את השניצל כך שצד החיבור למטה,לטגן מכל הצדדים
עד שישחים,{להבה בינונית},להוסיף שמן במידת הצורך.להוציא ולהניח על נייר סופג.
לפרוס לפרוסות ולהגיש חם בתוספת אורז/מקרוני/פירה/תפוחי אדמה אפוי.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי-שלי
שתף את המתכון