הוראות הכנה
מרכיבים
15 משמשים שלמים
15שזיפים שחורים - רצוי מגולענים
כוס צימוקים בהירים גדולים
פרוסות שקדים מולבנים קלויים קלות
100 גרם פקאן סיני
150 גרם אגוזי קליפורניה קלויים קלות
קינמון טחון
חצי כוס סוכר חום
רבע כוס יין אדום (משובח)
אופן ההכנה
בסיר טפלון ממיסים על אש נמוכה את הסוכר.
מוסיפים את הפירות היבשים, היין וקינמון בנדיבות.
מבשלים תוך בחישה בכף עץ בעדינות כדי לא למעוך את הפירות
לאחר כעשרים דקות מוסיפים את האגוזים והשקדים לעשר דקות
יוצא מדהים!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
