הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות הבשר:
1 קילו בשר טחון
2 ביצים גדולות
1 בצל בינוני קצוץ
2/3 כוס פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור לפי הטעם
לרוטב:
1 כוס קטשופ
250 גרם רסק עגבניות
1/2 כוס סוכר חום
מיץ מחצי לימון
1/4 כפית מלח
3-4 כוסות מים
1 ראש כרוב חתוך לרצועות עבות
1/3 כוס אורז
אופן ההכנה
לשים את רצועות הכרוב, האורז וחומרי הרוטב בסיר גדול . להביא לרתיחה על להבה נמוכה. בינתיים לערבב את הבשר עם הביצים, בצל, פירורי לחם , שום ופלפל. ליצור כדורים בקוטר 4 ס"מ ולהכניס בזהירות לתוך הרוטב המתבשל. לכסות ולבשל על להבה נמוכה במשך שעה וחצי. אם יש צורך להוסיף מים.
מגיש:
מקור: שרה פינקל
שתף את המתכון
