חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר עם רצועות כרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר עם רצועות כרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות הבשר:
1 קילו בשר טחון
2 ביצים גדולות
1 בצל בינוני קצוץ
2/3 כוס פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור לפי הטעם
לרוטב:
1 כוס קטשופ
250 גרם רסק עגבניות
1/2 כוס סוכר חום
מיץ מחצי לימון
1/4 כפית מלח
3-4 כוסות מים
1 ראש כרוב חתוך לרצועות עבות
1/3 כוס אורז
אופן ההכנה
לשים את רצועות הכרוב, האורז וחומרי הרוטב בסיר גדול . להביא לרתיחה על להבה נמוכה. בינתיים לערבב את הבשר עם הביצים, בצל, פירורי לחם , שום ופלפל. ליצור כדורים בקוטר 4 ס"מ ולהכניס בזהירות לתוך הרוטב המתבשל. לכסות ולבשל על להבה נמוכה במשך שעה וחצי. אם יש צורך להוסיף מים.
מגיש: קיבי
מקור: שרה פינקל
שתף את המתכון