חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל אדום ממולא במילוי צמחוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מיוחד,טעים מאוד..מיוחד לצמוניים. brלמרות שלוקח זמן להכין כדאי ותוצאה סופית תעיד כל כך.
פלפל אדום ממולא במילוי צמחוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל מיוחד,טעים מאוד..מיוחד לצמוניים. brלמרות שלוקח זמן להכין כדאי ותוצאה סופית תעיד כל כך.
הוראות הכנה
מרכיבים
12-פלפלים אדומים מתוקים..4 מתוכם קצוצים לריבועים קטנים
1-ק"ג גזר מקולף וחתוך לריבועים קטנים
1-פלפל צילי ירוק קצוץ
2-בצלים גדולים קצוצים
2-שיני שום קצוצים
צרור- פטרוזיליה טריה וקצוצה
1/2-כף מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחון
6-כפות גדושות רסק עגבניות
1/4-כוס שמן לטיגון
4-כוסות מים
אופן ההכנה
לצקת שמן בסיר בישול ולהוסיף את הבצל, לטגן כ10 דקות..להוסיף את הגזר, לערבב טוב
ולהמשיך לטגן כחצי שעה..לערבב מידי פעם{להבה בינונית}..להוסיף את שני סוגי הפלפלים
ואת השום ולהמשיך לטגן עוד כ15 דקות..לתבל במלח ופלפל שחור,להוסיף 4-כפות רסק עגבניות ו1/4-כוס מים,להוסיף פטרוזיליה,לערבב טוב ולהוריד מהאש.
להסיר חלק עליון מ-8 פלפלים{לא לזרוק}, לרוקן את הפנים,לשטוף ולייבש.
למלות את הפלפלים במילוי עד הסוף ולכסות בחלק העליון..לסדר בסיר בישול רחב ולפזר מעל קורט מלח.
לערבב -2-כפות רסק עגבניות ב-4 -כוסות מים ולשפוך מעל הפלפלים שבסיר.
לבשל שעה {להבה בינונית עד נמוכה}.
הערה..את המילוי יש לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון