הוראות הכנה
מרכיבים
12-פלפלים אדומים מתוקים..4 מתוכם קצוצים לריבועים קטנים
1-ק"ג גזר מקולף וחתוך לריבועים קטנים
1-פלפל צילי ירוק קצוץ
2-בצלים גדולים קצוצים
2-שיני שום קצוצים
צרור- פטרוזיליה טריה וקצוצה
1/2-כף מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחון
6-כפות גדושות רסק עגבניות
1/4-כוס שמן לטיגון
4-כוסות מים
אופן ההכנה
לצקת שמן בסיר בישול ולהוסיף את הבצל, לטגן כ10 דקות..להוסיף את הגזר, לערבב טוב
ולהמשיך לטגן כחצי שעה..לערבב מידי פעם{להבה בינונית}..להוסיף את שני סוגי הפלפלים
ואת השום ולהמשיך לטגן עוד כ15 דקות..לתבל במלח ופלפל שחור,להוסיף 4-כפות רסק עגבניות ו1/4-כוס מים,להוסיף פטרוזיליה,לערבב טוב ולהוריד מהאש.
להסיר חלק עליון מ-8 פלפלים{לא לזרוק}, לרוקן את הפנים,לשטוף ולייבש.
למלות את הפלפלים במילוי עד הסוף ולכסות בחלק העליון..לסדר בסיר בישול רחב ולפזר מעל קורט מלח.
לערבב -2-כפות רסק עגבניות ב-4 -כוסות מים ולשפוך מעל הפלפלים שבסיר.
לבשל שעה {להבה בינונית עד נמוכה}.
הערה..את המילוי יש לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
