חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר קובני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בקר פיקנטי על מצע אורז לבן
צלי בקר קובני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בקר פיקנטי על מצע אורז לבן
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן
1/2 קג’ בשר בקר רזה לצלי (אני משתמש במס. 5,6) חתוך לקוביות.
1 כפית פלפל צ’ילי טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
2 כפיות אורגנו יבש
3 שיני שום כתושות
1 כף חומץ יין לבן
2 כוסות עגבניות מרוסקות
½ 1 כוסות זיתים ירוקים מגולענים וחצויים לרוחב
1/4 כוס צימוקים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים עד להשחמה, מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהבצל הופך לשקוף, מוסיפים הצ’ילי, הפלפל האדום, האורגנו, השום, החומץ והעגבניות וממשיכים לבשל בסיר מכוסה, מוסיפים מעט מים אם יש צורך. אולם התבשיל צריך להיות סמיך, מבשלים עד לריכוך הבשר(שעה וחצי,שעתיים) ומוסיפים את הזיתים והצימוקים. מבשלים עוד 10 דקות.
מגיש: קיבי
מקור: כאן נעים
שתף את המתכון