הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מסוג ספגטי
1 מיכל שמנת לבישול (15% - 250 מ"ל)
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
150 גרם פטריות פרוסות דק
100 גרם נקניק בקר מעושן חתוך לקוביות קטנות
8-10 עלי ריחן קצוצים דק
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
חצי כוס מים
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים מחממים את השמן במחבת רחבה. מטגנים את הבצל להזהבה קלה ומוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים יחד. מוסיפים את הנקניק ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב. לאחר רתיחה קלה מוסיפים את השמנת והריחן ומערבבים היטב. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים היטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
