הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אפונה קפואה
1 בצל גדול קצוץ דק
150 גרם נקניק קבנוס פרוס
שמן לטיגון
30 גרם מרגרינה
מלח,פלפל שחור
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
מבשלים את האפונה במים,עד שהיא נעשת רכה, אבל לא יותר מדי .מסננים את המים.
במחבת גדולה ממסים את המרגרינה בשמן ומטגנים בהם את הבצל הקצוץ,עד להזהבה.
מוסיפים את פרוסות הקבנוס ומטגנים אותן במשך 3 דקות נוספות.מוסיפים את האפונה המבושלת ומתבלים במלח ופלפל שחור.
יוצקים לסיר את המים ומאדים על אש קטנה,עד שכמעט לא נותר רוטב במחבת. מגישים את התבשיל חם.
מגיש:
מקור: סיידא מבשל
שתף את המתכון
