חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי במגוון פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי במגוון פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם ספגטי פרפקטו
1 שקית פטריות פורצ'יני מיובשות,מושרות בשליש כוס מים רותחים.
50 גרם חמאה.
3 כפות שמן זית.
5 בצלצלי שאלוט קצוצים
1 סלסלת פטריות שמפניון נקיות ופרוסות
250 גרם פטריות פורטבלה נקיות מהרגליים, פרוסות.
1 זוקיני פרוס
3 שיני שום כתושות.
1 כף עלי תימין
1 פלפל צ'לי אדום קצוץ
1 מיכל שמנת חמוצה
1 כפית מרק עוף
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
צרור עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי.
במחבת מחממים שמן וחמאה.
מוסיפים את הבצלצלים ומאדים תוך כדי ערבוב עד לשקיפות.
סוחטים את פטריות הפורצ'יני וקוצצים שומרים את מי ההשרייה.
מוסיפים את כל הפטריות ומאדים תוך כדי ערבוב כ 4 דקות.
מוסיפים את הזוקיני השום ועשבי התיבול ומטגנים עוד כ 2 דקות.
מוסיפים את מי ההשרייה השמנת ואבקת המרק מביאים לרתיחה מבשלים עוד כ 4 דקות.
מוסיפים את התבלון ומבשלים עוד 2 דקות ומוסיפים את הספגטי המבושל מערבבים היטב.
מפזרים מעל את העירית הקצוצה ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: אוסם - פרפקטו
שתף את המתכון