הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם מרגרינה
2-כוסות מים
2-כוסות קמח
6-ביצים מס'1
קורט -מלח
2-שמנת מתוקה
1-כוס חלב
1-חבילה פודינג וניל
100-גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
להוסיף לסיר בישול מים מרגרינה ומלח ולהביא לרתיחה. כאשר המרגינה נמסה לערבב היטב
ותוך כדי ערבוב מהיר להוסיף את הקמח{להבה נמוכה}.להמשיך לערבב עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.להסיר מהאש ולצנן כ15 דקות.
להוסיף לבצק ביצה אחת ולטרוף בעזרת מיקסר במהירות בינונית כדקה עד שהביצה נבלעת בבצק..להמשיך כך עם כל הביצים{6}.
לרפד תבנית גדולה {יש לכל תנור אפיה}בנייר אפיה,למלא כף בבצק ובעזרת כף נוספת להניח על התבנית{להרחיק אחד מהשני כ-6ס"מ} ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות 40 דקות..לא לפתוח את דלת התנור בזמן האפיה.
להוציא את הפחזניות ולדקור כל אחת בסכין ..לצנן,לחצות,למלא בקרם ולפזר מעל אבקת סוכר.
הכנת הקרם..בקערת המערבל לצקת שמנת מתוקה וחלב,להוסיף-8-כפיות מלאות אבקת סוכר וחבילת פודינג וניל ולקציף כ-2-3 דקות עד שהקרם יציב.
הערה:אני מחלקת את הכמות לשתי תבניות אפיה ואופה בנפרד..כל תבנית 40 דקות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
