חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עוף בזיתים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי עוף בזיתים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים חצויות (או כל חלק שאוהבים)
2 בצלים גדולים
3-4 שיני שום קצוצים
1 קופסה פטריות חתוכות
חצי קופסה זיתים ירוקים
קופסה קטנה רסק עגבניות
פפריקה, כורכום, כמון, פלפל שחור,
1 כף מרק עוף (למי שרוצה לא חובה)
מעט סוכר
אופן ההכנה
שמים מעט שמן בסיר רחב ושטוח ולטגן את העוף היטב משני הצדדים.
להוציא את העוף לצלחת ולהוסיף לסיר את הבצל קצוץ גס
לטגן להזהבה ולהוסיף את שיני השום קצוצים גס גם הן לערבב דקה להוסיף את הפטריות ולטגן כמה דקות להוסיף את הזיתים ושוב לטגן כמה דקות.
להוסיף את רסק העגבניות, מים, הרבה פפריקה ואת יתר התבלינים להביא לרתיחה לטעום אם חסר תיבול (אם חמוץ מדי, להוסיף מעט סוכר).
להוסיף את העוף לסיר, להוסיף מים אם עד שהעוף יהיה כמעט מכוסה לגמרי להקטין אש ולבשל שעה וחצי.
אם רוצים להסמיך את הרוטב אפשר לערבב כף קורנפלור במעט מים קרים ולהוסיף לרוטב, לבשל עוד כמה רגעים.
מגיש: קיבי
מקור: פנינה ט
שתף את המתכון