חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט טאטן אגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגסים בקרמל, עם רצועות בצק עלים מלמטה... brואם תוסיפו לו גלידת וניל, תקבלו מנה אחרונה משובחת!
טארט טאטן אגסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגסים בקרמל, עם רצועות בצק עלים מלמטה... brואם תוסיפו לו גלידת וניל, תקבלו מנה אחרונה משובחת!
הוראות הכנה
מרכיבים
6 אגסים בשלים
200 גרם בצק עלים
200 מ"ל סוכר חום
מעט מים
100 גרם סוכר
20 גרם חמאה
אופן ההכנה
קולפים את האגסים וחותכים אותם ל-6 חלקים שווים.
על אש קטנה ממיסים את הסוכר עם מעט המים עד שהופך לרוטב קרמל.
משרים את האגסים בקרמל עד שהם מתרככים. מוציאים ומייבשים.
מרדדים את הבצק לעובי של כ-2-3 מ"מ, חותכים לרצועות ומכניסים למקרר לפחות לשעה.
ממיסים את החמאה והסוכר על אש קטנה, ויוצקים את התערובת על תחתית תבנית הפאי. מסדרים את האגסים מעל, ומכסים ברצועות הבצק (דחפו אותם קצת לבפנים)
מניחים את הטארט ל"מנוחה" כשעה.
מחממים תנור לכ-220 מעלות, ואופים את הטארט בו כ-10 דקות.
מורידים את הטמפרטורה ל-180, ואופים במשך 10 דקות נוספות.
כשהטארט מוכן, מוציאים מהתנור והופכים על צלחת הגשה.
מגיש: kalla
מקור: גורמה
שתף את המתכון