הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
שמנת מתוקה
6 כפות סוכר
חבילה אבקת פודינג וניל בתוספת ¼ כוס חלב
6 כפות מים
50 גרם בוטינים קלויים גרוסים בינוני
אופן ההכנה
להרתיח את החלב והשמנת ולהוריד מהאש .
בסיר יש לשים את הסוכר, לחמם עד השחמת הסוכר, אבל להשגיח שלא ישרף .
לאחר השחמת הסוכר להוסיף את החלב הפושר לסיר ולערבב היטב .
לערבב היטב את אבקת הפודינג ב רבע כוס חלב, להוסיף לסיר לבחוש היטב לחמם את הסיר בלהבה בינונית עד רתיחה, תוך עירבוב מתמיד .
למזוג לצלוחיות הגשה לזרות בוטנים מעל ולצנן במקרר למשך שעה .
להגיש .
בתאבון !!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
