חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות כרישה ובשר בנוסח בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות טעימות וקלות הכנה. אם מגישים אותן על שיפודים עם רבעי לימון (ראה תמונה) ומוסיפים brאורז לבן לידן בצלחת - הארוחה מלאה.
קציצות כרישה ובשר בנוסח בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות טעימות וקלות הכנה. אם מגישים אותן על שיפודים עם רבעי לימון (ראה תמונה) ומוסיפים brאורז לבן לידן בצלחת - הארוחה מלאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות כרישה, רק החלק הלבן
500 גרם בשר טלה טחון
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
5 שני שום, כתוש
1 בצל, קצוץ דק מאד
מלח ופלפל שחור
¼ כוס שמן זית
4 כפות קמח תופח
3 ביצים
אופן ההכנה
לבשל את הכרישה במים עד רכוך. לסנן ולקצוץ.
מערבבים את כל החומרים( למעט השמן), לעיסה אחידה.
מטגנים בשמן חם , משני הצדדים עד השחמה.
הצעה להגשה:
להעלות את הקציצות על שיפודי עץ עם רבעי לימונים (ראה תמונה)להגיש עם אורז לבן.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השפית: בל קפצן
שתף את המתכון