הוראות הכנה
מרכיבים
1 גביע יוגורט
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 שקית אבקת אפיה (14 גרם)
1 כוס קמח
1/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
כלים:
קערה חלבית
קערית
כף חלבית
תבנית חלבית בגודל 20X30 ס"מ
כלי מדידה:
כוס וכפית
אופן ההכנה
1. קחו קערה חלבית וצקו לתוכה את היוגורט. הוסיפו את הסוכר.
2.פיתחו את הביצים - אחת, אחת - בקערית נפרדת. רק אחרי שתראו כי אין בכל ביצה סימן דם - שיפכו אותה לתוך הקערה הגדולה. בחשו הכל בכף חלבית.
3.פזרו בקערה את אבקת האפיה ובחשו עם יתר החומרים שבתוכה. הוסיפו את הקמח וערבבו.
4.עתה הוסיפו את השמן, ולבסוף את תמצית הוניל. ערבבו היטב לתערובת אחידה.
5. צקו זאת לתבנית משומנת.
6. עתה הכניסו את התבנית לתנור מחומם ולאפות במשך חצי שעה על חום בינוני או עד שיראה כי העוגה מוכנה.
מגיש:
מקור: הטבח במטבח מאת לאה זוננפלד
שתף את המתכון
