חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה חורפית (חלבית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חורפית (חלבית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 גביע יוגורט
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 שקית אבקת אפיה (14 גרם)
1 כוס קמח
1/3 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
כלים:
קערה חלבית
קערית
כף חלבית
תבנית חלבית בגודל 20X30 ס"מ
כלי מדידה:
כוס וכפית
אופן ההכנה
1. קחו קערה חלבית וצקו לתוכה את היוגורט. הוסיפו את הסוכר.
2.פיתחו את הביצים - אחת, אחת - בקערית נפרדת. רק אחרי שתראו כי אין בכל ביצה סימן דם - שיפכו אותה לתוך הקערה הגדולה. בחשו הכל בכף חלבית.
3.פזרו בקערה את אבקת האפיה ובחשו עם יתר החומרים שבתוכה. הוסיפו את הקמח וערבבו.
4.עתה הוסיפו את השמן, ולבסוף את תמצית הוניל. ערבבו היטב לתערובת אחידה.
5. צקו זאת לתבנית משומנת.
6. עתה הכניסו את התבנית לתנור מחומם ולאפות במשך חצי שעה על חום בינוני או עד שיראה כי העוגה מוכנה.
מגיש: אופה_בכיף
מקור: הטבח במטבח מאת לאה זוננפלד
שתף את המתכון