חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ לסחות את התפוזים בעצמך..:)
עוגת מיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ לסחות את התפוזים בעצמך..:)
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוסות שמן
2.5 כוסות סוכר
4.5 כוסות קמח
1.5 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
4 ביצים
1.5 כוסות מיץ תפוזים
אופן ההכנה
1. סחטו כמה תפוזים כדי לקבל כוס וחצי מיץ.
2. לתוך קערה גדולה צקו את השמן, הוסיפו את הסוכר, הקמח ואבקת האפייה.
ערבבו הכל היטב בכף ותבלו תערובת של פירורים מלאו כוס בפירורים האלה והניחו אותה בצד:)
3. הוסיפו לקרעת הפירורים את הביצים ואת מיץ התפוזים ערבבו היטב!
4. בתבנית האפייה מרחו כף שמן על התחתית ועל הדפנות צקו את התערובת שבקערה לתוך התבנית
5. קחו את כוס הפירורים ששמרתם בצד, ובאצבעות רחוצות פזרו אותם מעל לכל העיסה שבתבנית.
6. הכניסו את התבנית לתנור חם עליכם לאפות את העוגה בחום בינוני עד שיתקבל צבע זהוב.
בתאבון!:))
מגיש: אופה_בכיף
מקור: הטבח במטבח מאת לאה זוננפלד
שתף את המתכון