הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוסות שמן
2.5 כוסות סוכר
4.5 כוסות קמח
1.5 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
4 ביצים
1.5 כוסות מיץ תפוזים
אופן ההכנה
1. סחטו כמה תפוזים כדי לקבל כוס וחצי מיץ.
2. לתוך קערה גדולה צקו את השמן, הוסיפו את הסוכר, הקמח ואבקת האפייה.
ערבבו הכל היטב בכף ותבלו תערובת של פירורים מלאו כוס בפירורים האלה והניחו אותה בצד:)
3. הוסיפו לקרעת הפירורים את הביצים ואת מיץ התפוזים ערבבו היטב!
4. בתבנית האפייה מרחו כף שמן על התחתית ועל הדפנות צקו את התערובת שבקערה לתוך התבנית
5. קחו את כוס הפירורים ששמרתם בצד, ובאצבעות רחוצות פזרו אותם מעל לכל העיסה שבתבנית.
6. הכניסו את התבנית לתנור חם עליכם לאפות את העוגה בחום בינוני עד שיתקבל צבע זהוב.
בתאבון!:))
מגיש:
מקור: הטבח במטבח מאת לאה זוננפלד
שתף את המתכון
