חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תרד למילוי בורקס או מאפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תרד למילוי בורקס או מאפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תרד טרי שטוף ומנוקה
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1/3 כוס שמן זית
100 גר' גבינה בולגרית
מעט אגוז מוסקט
מלח , פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מבשלים את עלי התרד במי מלח למשך דקה. מוציאים, מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב וקוצצים גס.
מאדים את הבצל והשום בשמן זית עד שהם רכים. מוסיפים את התרד ומערבבים כדקה. מוספים את אגוז המוסקט, המלח והפלפל, מערבבים ומורידים מהאש. מקררים, מוספים לתערובת את הגבינה המפוררת ושמים במסננת.
אפשרויות:
לרפד תבנית אפייה בבצק עלים, להניח עליו את המילוי ולכסות בעלה בצק נוסף, למרוח בביצה טרופה, לפזר מעט שומשום ולאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
או
להכין עם זה בורקסים קטנים.
מגיש: אלה טלמור
מקור: כור ההיתוך
שתף את המתכון