הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תרד טרי שטוף ומנוקה
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1/3 כוס שמן זית
100 גר' גבינה בולגרית
מעט אגוז מוסקט
מלח , פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מבשלים את עלי התרד במי מלח למשך דקה. מוציאים, מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב וקוצצים גס.
מאדים את הבצל והשום בשמן זית עד שהם רכים. מוסיפים את התרד ומערבבים כדקה. מוספים את אגוז המוסקט, המלח והפלפל, מערבבים ומורידים מהאש. מקררים, מוספים לתערובת את הגבינה המפוררת ושמים במסננת.
אפשרויות:
לרפד תבנית אפייה בבצק עלים, להניח עליו את המילוי ולכסות בעלה בצק נוסף, למרוח בביצה טרופה, לפזר מעט שומשום ולאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
או
להכין עם זה בורקסים קטנים.
מגיש:
מקור: כור ההיתוך
שתף את המתכון
