חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 גבינה לבנה 5%
1 גבינה לבנה 9%
1 אינסטנט וניל
1 שמנת מתוקה
כוס וחצי סוכר
3 כפות קמח אוסם
5 ביצים
אופן ההכנה
מפרידים בין החלבונים לחלמונים ב-2 קערות נפרדות
מקציפים חלבון (לבן) עם כוס סוכר
בקערה שניה מערבבים את החלמונים עם הגבינה + חצי כוס סוכר +
3 כפות קמח אוסם + כף אינסטנט וניל.
מאחדים את התערובות (קצף + גבינה)
מערבבים בזהירות ובתנועות עטיפה ע"מ לא לשבור את הקצף.
משמנים ומקמחים תבנית אפיה ושופכים את התערובת
אופים 10 דק' ב- 180 מע' ומורידים ל- 150 מע'
אופים 40 דק'
מוציאים ומקררים היטב מחוץ לתנור.
כשהעוגה קרה:
מקציפים שמנת מתוקה + 3 כפות סוכר + כוס ורבע חלב + יתר אינסטנט וניל
לקצף מוצק ומורחים מעל העוגה.
מקררים לפחות ל- 4 שעות.
מגיש: shusha7
מקור:
שתף את המתכון