הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים
3/4 כוס סוכר
4 כפות קקאו
1 כף קמח ואסם
גביע שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
כוס חלב
שוקולד מריר 100 גרם
2 כפות חלב או שרי או קוניאק
אופן ההכנה
שכבת א' (תחתונה)
7 ביצים
3/4 כוס סוכר להקציף
4 כפות קקאו
1 כף קמח ואסם להוסיף לקצף
לאפות 15 דקות ולקרר
שכבה ב' (אמצעית)
גביע שמנת מתוקה להקציף
אינסטנט וניל
כוס חלב
למרוח על שכבת הבצק החומה האוורירית
שכבה ג' (עליונה)
שוקולד מריר 100 גרם
2 כפות חלב או שרי או קוניאק
להמס את השוקולד על אש נמוכה מאד יחד עם החלב או הקוניאק. למרוח קלילות על העוגה.
לקרר במקרר כשעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
