הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
5 חלבונים
1 כוס סוכר
150 גר' קוקוס טחון
למוס
200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
5 חלמונים
250 גר' שמנת מתוקה
1 כף סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים והסוכר עד שמתקבל קצף קשה ומבריק
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים ידנית היטב
משטחים את התערובת בתבנית אפיה בקוטר 26 סמ' או בתבנית מלבנית
אופים בתנור בחום של °180 על טורבו במשך 20 דק' עד שהחלק העליון מתקשה
מוציאים מהתנור ומקררים
אופן ההכנה למוס
ממיסים את השוקולד
כשהשוקולד נמס לגמרי, מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים אחד אחד
מקררים מעט
מקציפים שמנת מתוקה וסוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת השוקולד
מניחים את המוס על הבסיס האפוי ושמים במקרר כמה שע'
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
