הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
6 ביצים
3 כפות יין
קמצוץ מלח
1/2 כוס קמח רגיל
3/4 שקית אבקת אפיה
1 כפית אבקת קפה נמס
1 כוס קוקוס טחון
3/4 כוס אגוזים קצוצים גס
100 גרם שוקולד מריר מגורד על פומפיה גסה
1/2 כוס משקה קפה נמס פושר - בלי חלב
1 שמנת מתוקה קרה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
לבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה :
1/2 כוס סוכר + 6 חלמונים + 3 כפות יין + קמצוץ מלח.
לערבב בנפרד ולהוסיף:
1/2 כוס קמח מנופה + 3/4 שקית אבקת אפיה + 1 כפית אבקת קפה נמס + 1 כוס קוקוס טחון + 3/4 כוס אוזים קצוצים גס + 100 גרם שוקולד מריר מגורד על פומפיה גסה.
להוסיף בעדינות קציפת ביצים העשויה מ:
6 חלבונים מוקצפים בחצי כוס סוכר לקצב יציב.
לשפוך הכל לתבנית עוגה עגולה מספר 26, לאפות בחום 180 מעלות כשעה, עד שהעוגה תזהיב, לבדוק בעזרת קיסם שיוצא נקי.
להוציא את העוגה האפויה מהתנור ולאחר צינון של כ - רבע שעה, לשפוך על העוגה האפויה 1/2 כוס משקה קפה נמס פושר (- בלי החלב).
למרוח על העוגה קצפת העשויה מ:
1 שמנת מתוקה קרה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
בהצלחה...
מגיש:
מקור: חנה דוידוף
שתף את המתכון
