חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה, עשירה, מרשימה ומאד טעימה.
עוגת אגוזים וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה להכנה, עשירה, מרשימה ומאד טעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
6 ביצים
3 כפות יין
קמצוץ מלח
1/2 כוס קמח רגיל
3/4 שקית אבקת אפיה
1 כפית אבקת קפה נמס
1 כוס קוקוס טחון
3/4 כוס אגוזים קצוצים גס
100 גרם שוקולד מריר מגורד על פומפיה גסה
1/2 כוס משקה קפה נמס פושר - בלי חלב
1 שמנת מתוקה קרה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
לבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה :
1/2 כוס סוכר + 6 חלמונים + 3 כפות יין + קמצוץ מלח.
לערבב בנפרד ולהוסיף:
1/2 כוס קמח מנופה + 3/4 שקית אבקת אפיה + 1 כפית אבקת קפה נמס + 1 כוס קוקוס טחון + 3/4 כוס אוזים קצוצים גס + 100 גרם שוקולד מריר מגורד על פומפיה גסה.
להוסיף בעדינות קציפת ביצים העשויה מ:
6 חלבונים מוקצפים בחצי כוס סוכר לקצב יציב.
לשפוך הכל לתבנית עוגה עגולה מספר 26, לאפות בחום 180 מעלות כשעה, עד שהעוגה תזהיב, לבדוק בעזרת קיסם שיוצא נקי.
להוציא את העוגה האפויה מהתנור ולאחר צינון של כ - רבע שעה, לשפוך על העוגה האפויה 1/2 כוס משקה קפה נמס פושר (- בלי החלב).
למרוח על העוגה קצפת העשויה מ:
1 שמנת מתוקה קרה
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
בהצלחה...
מגיש: לין
מקור: חנה דוידוף
שתף את המתכון