הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס סוכר
¼ כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות פירורי לחם
100 גרם קוקוס
150 גרם אגוזי מלך קצוצים{100-גרם לערבב בבלילה,50-גרם לפזר מעל העוגה המוכנה}.
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקרם
----
2 שמנת מתוקה
4 כפיות פודינג וניל
4 כפיות אבקת סוכר
אופן ההכנה
בקערת המערבל להקציף את החלבונים במהירות גבוהה שתי דקות ולהוסיף בהדרגה סוכר.להמשיך להקציף עוד 2 דקות. להוריד דרגת מהירות ולהוסיף את החלמונים,שמן,אבקת אפיה ופירורי לחם.
לקצוץ אגוזים ושוקולד ולהוסיף לקערה יחד עם הקוקוס. לעטוף בעדינות בבלילה.
לשמן תבנית עגולה מס' 26, להעביר את הבלילה לתבנית ולאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות-40 דקות.לצנן ולחצות.
להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל 2-3 דקות עד שמתקבל קרם יציב.
חצי מהקרם למרוח על חלק תחתון של העוגה, לכסות בחלק העליון ולמרוח את יתרת הקרם מעל.
לפזר אגוזים קצוצים ולשמור בקירור.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
