חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט אגוזים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה,עשירה,ללא קמח וקלה מאוד להכנה. brמתאימה לאירוח ולכל מטרה. br
טורט אגוזים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה,עשירה,ללא קמח וקלה מאוד להכנה. brמתאימה לאירוח ולכל מטרה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס סוכר
¼ כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות פירורי לחם
100 גרם קוקוס
150 גרם אגוזי מלך קצוצים{100-גרם לערבב בבלילה,50-גרם לפזר מעל העוגה המוכנה}.
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקרם
----
2 שמנת מתוקה
4 כפיות פודינג וניל
4 כפיות אבקת סוכר
אופן ההכנה
בקערת המערבל להקציף את החלבונים במהירות גבוהה שתי דקות ולהוסיף בהדרגה סוכר.להמשיך להקציף עוד 2 דקות. להוריד דרגת מהירות ולהוסיף את החלמונים,שמן,אבקת אפיה ופירורי לחם.
לקצוץ אגוזים ושוקולד ולהוסיף לקערה יחד עם הקוקוס. לעטוף בעדינות בבלילה.
לשמן תבנית עגולה מס' 26, להעביר את הבלילה לתבנית ולאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות-40 דקות.לצנן ולחצות.
להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל 2-3 דקות עד שמתקבל קרם יציב.
חצי מהקרם למרוח על חלק תחתון של העוגה, לכסות בחלק העליון ולמרוח את יתרת הקרם מעל.
לפזר אגוזים קצוצים ולשמור בקירור.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון