חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"שבלולים" בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט ומהיר (ובעיקר - טעים) כשאין כח להכין מנה עיקרית והילדים רעבים...
"שבלולים" בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט ומהיר (ובעיקר - טעים) כשאין כח להכין מנה עיקרית והילדים רעבים...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' פסטה קונכיות גדולות (ניוקי) של אוסם - רצוי "טריקולור" (שלושה צבעים)
500 גר' גבינה לבנה (רצוי תנובה)
300 גר' גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי ההנחיות, ולסנן.
לחמם את התנור לחום מקסימלי.
לשפוך לתוך תבנית פיירקס בינונית ולערבב את הגבינה הלבנה עם הפסטה בצורה אחידה.
לפזר כחצי מכמות הגבינה הצהובה על הפסטה.
להכניס את התבנית לתנור ל-10 דקות במצב גריל.
להפוך את הפשטידה בעזרת תרווד, לפזר את יתרת הגבינה הצהובה ולהכניס לתנור ל-10 דקות נוספות במצב גריל.
להגיש חם לשולחן.
מומלץ לאכול עם מלח או עם סוכר (כל אחד והטעם שלו...)
מגיש: sbandda
מקור:
שתף את המתכון