הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' פסטה קונכיות גדולות (ניוקי) של אוסם - רצוי "טריקולור" (שלושה צבעים)
500 גר' גבינה לבנה (רצוי תנובה)
300 גר' גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי ההנחיות, ולסנן.
לחמם את התנור לחום מקסימלי.
לשפוך לתוך תבנית פיירקס בינונית ולערבב את הגבינה הלבנה עם הפסטה בצורה אחידה.
לפזר כחצי מכמות הגבינה הצהובה על הפסטה.
להכניס את התבנית לתנור ל-10 דקות במצב גריל.
להפוך את הפשטידה בעזרת תרווד, לפזר את יתרת הגבינה הצהובה ולהכניס לתנור ל-10 דקות נוספות במצב גריל.
להגיש חם לשולחן.
מומלץ לאכול עם מלח או עם סוכר (כל אחד והטעם שלו...)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
