חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טורט עם גרירת שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט טעים אבל יבש, מתאים מאד למילויי קרם. אין צורך להרטיב את הטורט כי לאחר יום הוא תופס את הרטיבות של הקרם . br
עוגת טורט עם גרירת שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט טעים אבל יבש, מתאים מאד למילויי קרם. אין צורך להרטיב את הטורט כי לאחר יום הוא תופס את הרטיבות של הקרם . br
הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 אפיה
50 גר' שוקולד מריר מגורר דק
1 כוס קמח
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף נוקשה, בסוף ההקצפה להוסיף את אבקת האפיה ולערבב עוד כמה סיבובי מיקסר.
לבחוש את החלמונים ולהוסיף אותם לקצף.
להוסיף את גרירת השוקולד.
להוסיף את הקמח דרך מסננת.
לערבב בתנועות קיפול.
לאפות בתבנית 26, 35 דקות בחום בינוני (160 מעלות)
מגיש: אלה טלמור
מקור: אודטה
שתף את המתכון