הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל חתוך לקוביות
1 כוס גריסים שטופים
2 תפ"א חתוכים לקוביות
5 גזרים חתוכים לקוביות
חב' פטרוזיליה
עלי סלרי שלמים
קופסא קטנה של פטריות חתוכות
2 כפות אבקת מרק עוף או מרק בצל
כ-8 כוסות מים
מלח, פלפל טחון טרי
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שקוף, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים מספר דקות, מוסיפם את הגריסים המים והתבלינים.
את הפטרוזיליה והסלרי מוסיפים כשהם שלמים לאחר הוספת המים.
מגיש:
מקור: יהודית
שתף את המתכון
