הוראות הכנה
מרכיבים
1. חופן בטטות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
מעט חמאה לטיגון
2. שיני שום קצוצות
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט מגורר
יין לבן
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מאדים את הבטטות בחמאה על אש נמוכה, מוסיפים את השום וממשיכים לאדות.
מוסיפים מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט מגורר, מערבבים וממשיכים לאדות עוד כשתי דקות,מגביהים לאש בינונית.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהיין מתאדה.
מוסיפים שמנת מתוקה ומצמצמים לרוטב סמיך יותר.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
