חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב בטטה לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמויות הן לפי הטעם ולכן אין כמויות מדוייקות
רוטב בטטה לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמויות הן לפי הטעם ולכן אין כמויות מדוייקות
הוראות הכנה
מרכיבים
1. חופן בטטות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
מעט חמאה לטיגון
2. שיני שום קצוצות
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט מגורר
יין לבן
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מאדים את הבטטות בחמאה על אש נמוכה, מוסיפים את השום וממשיכים לאדות.
מוסיפים מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט מגורר, מערבבים וממשיכים לאדות עוד כשתי דקות,מגביהים לאש בינונית.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהיין מתאדה.
מוסיפים שמנת מתוקה ומצמצמים לרוטב סמיך יותר.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון