הוראות הכנה
מרכיבים
חמאה לטיגון
נתחי פילה עוף חתוכות לרצועות
פטריות טריות פרוסות
בצל פרוס
מלח
פלפל לבן
אגוז מוסקט
יין לבן
שמנת מתוקה או שמנת לבישול
אופן ההכנה
מטגנים את רצועות החזה בחמאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים-מערבבים.
מוסיפים בצל פרוס דק ומאדים,מגביהים את האש.
מוסיפים מלח,פלפל לבן ואגוז מוסקט מגורר ומערבבים.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהיין מתאדה.
מוסיפים את השמנת ומצמצמים לרוטב סמיך יותר.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
