חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט שוקולד ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימה ועשירה..אהובה במיוחד על הילדים. brקלה מאוד להכנה.
טורט שוקולד ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימה ועשירה..אהובה במיוחד על הילדים. brקלה מאוד להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבלילה..6- ביצים
3/4-כוס סוכר
1-כוס קמח תופח
לקרם שוקולד..
200-גרם מרגרינה חתוכה לקוביות גדולות
100-גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות
1/2 -כוס סוכר
4-כפות קקאו
1-כפית ברנדי/רום
1/4-כוס מים
לקרם שמנת..
2-שמנת מתוקה
6-כפיות אבקת סוכר
6-כפיות פודינג וניל
אופן ההכנה
לערבב בסיר בישול סוכר וקקאו..להוסיף מים ומרגרינה,לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהמרגרינה נמסה לגמרי..להוסיף שוקולד וברנדי,לערבב טוב ולהסיר מהאש..לצנן.
בקערת מערבל להקציף את החלבונים וסוכר לקצף יציב וקשה, להוסיף חלמונים{להנמיך דרגת מהירות לבינונית},3/4-מכמות קרם שוקולד המבושל..להוסיף קמח ולהמשיך לערבב עוד כחצי דקה.
לאפות בתבנית מס'26 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות..לצנן ולחצות את העוגה.
להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל לקרם יציב כ-2-3 דקות.
חצי מכמות הקרם לפזר באופן אחיד על חלק תחתון של העוגה,לכסות בחלק השני ולפזר את הקרם שנותר מעל.
לשפוך מעל את קרם שוקולד הנותר ולקרר במקרר שעתיים.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון