הוראות הכנה
מרכיבים
חצילונים קטנטנים
2 שיני שום
2 פלפלונים
מלח ומים
כף חומץ
אופן ההכנה
מסירים את העוקץ של החצילונים וחוצים אותם לאורך.מכניסים לסיר ומכסים במים ומרתיחים פעם אחת.שופכים את המים ומחכים שהחצילונים יתקררו. מכניסים לצנצנת שום ופלפלונים,מוסיפים את החצילונים ומכסים הכל במים. על כל כוס מים מוסיפים כפית גדושה מלח.מוסיפים חומץ והופכים את הצנצנת פעם,פעמיים כדי שהמלח יתערבב.כעבור יומיים אפשר להתחיל לאכול.אחרי פתיחת הצנצנת מעבירים אותה למקרר.
מגיש:
מקור: צביקה קנון
שתף את המתכון
