חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלוואח ממולא בחצילים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד אחת ממנות "ניסוי וטעייה" שלי שיצאה מוצלחת.
מלוואח ממולא בחצילים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד אחת ממנות "ניסוי וטעייה" שלי שיצאה מוצלחת.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 עיגולי בצק מלוואח
למלית:
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות (כמו לסלט)
1 חציל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 חב' גבינה חמד
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן לטיגון
למריחה:
ביצה טרופה
חופן שומשום
אופן ההכנה
הכנת המלית:
במחבת מטגנים את הבצלים עד להזהבה, לאחר מכן מניחים במסננת דקה לספיגת שאריות השמן.
בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים בו את קוביות החציל עד להזהבה, לאחר מכן גם את קוביות אלו מניחים כ- 15-30 דקות במסננת דקה לספיגת שאריות השמן.
בקערה מפוררים את גבינת החמד, מוסיפים את הבצל והחצילים המטוגנים ומטבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
הרכבת המנה:
מחלקים את המלית ל - 4 חלקים שווים ומניחים כל חלק במרכז של על עיגול בצק המלוואח ומגלגלים את הבצק שלמעין רולדה וכך ממשיכים עם כל השאר. חורצים 3-4 חריצים אלכסוניים על כל רולדה, מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה וזורים מעל שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה ומגישים.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון