הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות חלבונים ,חלמונים .
קופסת פרג למילוי
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם צימוקים לבנים
2 כפות שמן
לציפוי :
100 גרם שוקולד מריר
חבילה חמאה [ 100 גרם ]
2 כפות מים
אופן ההכנה
במיקסר להקציף את החלבונים לקצף חזק עם הסוכר .
בקערה לערבב את החלמונים עם האגוזים והצימוקים .
להוסיף בהדרגה למיקסר לעירבוב איטי עם הקצפת .
להוסיף לקערת המיקסר את הפרג בהדרגה ולערבב היטב במהירות איטית .
לצקת את התערובת לתבנית אפיה [26] משומנת היטב .
לחמם תנור ל140 מעלות ולאפות כשעה .
להמיס את חומרי הציפוי ולמרוח על העוגה בעודה חמה .
לצנן ולהגיש !
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
