חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד נימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד שנגמרת מהר מאוד...
עוגת שוקולד נימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד שנגמרת מהר מאוד...
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
1 כוס קמח תופח (200 מ"ל)
1 כוס סוכר
200 גר' שוקולד מריר משובח
200 גר' חמאה
אופן ההכנה
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם הסוכר.
להמיס בתוך סיר את השוקולד והחמאה על להבה נמוכה (על מנת שלא יישרף).
להוריד מהגז, להוסיף את החלמונים ולערבב במהירות. לאחר שהבלילה התקררה מעט, יש לאחד עם תערובת הקצף ולהערבב בתנועות קיפול.
להוציא כוס מהתערובת ולהניח בצד. לאחר מכן להוסיף לתערובת שבכלי כוס קמח תופח ולערבב בתנועות קיפול.
יש לשמן תבנית עגולה (26 ס"מ) לצקת את התערובת לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות במשך 45 דק'. לאחר האפייה וכשהעוגה חמה יש לצקת את הכוס שהשארנו בצד ולמרוח בעדינות על העוגה.
לאכול לאט ובלי לדבר עד שמאבדים את ההכרה...
תהנו, חנה ששון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון